Logo IBer van het jaar png

Beste collega,

In 2020 bestaat het vakblad TIB, Tijdschrift Intern Begeleiders, 10 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot het grootste IB-kennisnetwerk. Dat gaan we uiteraard uitgebreid met u vieren. De redactie vindt het ook een uitgelezen moment om te starten met de ‘Verkiezing IB'er van het Jaar'.

Tot en met dinsdag 19 november 2019 kunnen, leraren, schoolleiders, collega-IB'ers en bestuurders hun favoriete IB'er aanmelden voor de Verkiezing IB'er van het Jaar 2020. Uit alle aanmeldingen kiest een vakjury* namens de TIB redactie de uiteindelijke winnaar. 

Meer informatie over de verkiezing en aanmelden kan natuurlijk op één van de vier regiocongressen van de Week van de Intern Begeleider. De winnaar wordt gehuldigd op de Landelijke IB-Conferentie 2020 op dinsdag 10 maart 2020. 

Wilt u nu al meer informatie? Of een collega of uzelf aanmelden? Stuurt u dan een email naar: redactie@tijdschriftib.nl

Gezien de enorme tijdsdruk in het onderwijs, willen we de eerste tijdsinvestering voor de aanmeldingen zo beperkt mogelijk houden. Graag zouden we een beknopte motivatie ontvangen (van ca. een halve A4-tje) waarin u beschrijft waarom ú vindt dat úw IB’er deze titel verdient. De jury maakt op basis van deze inzendingen een eerste selectie. Behoort uw IB’er tot deze genomineerden, dan neemt de jury contact met u op voor aanvullende informatie. (Uiteraard informeren wij u ook persoonlijk indien uw IB’er niet geselecteerd mocht worden.)

Wij zien uw aanmelding met plezier tegemoet en verheugen ons al om de motivatie te lezen.

We houden u op de hoogte!

Namens de TIB redactie,
Walter van de Calseyde
hoofdredacteur

* De vakjury bestaat uit:
- Wim Meyer (voorzitter)
- Walter van de Calseyde (secretaris)
- Dian Fluijt
- Luc Greven
- Erna Broekman

DOWNLOAD HIER DE POSTER!

Cover TIB 2019 5

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.